Κατερίνα Στεφανίδη Αλμα Επι Κοντω : Stefanidh Kai Kyriakopoyloy Ston Teliko Toy Epi Kontw H Efhmerida Twn Syntaktwn : Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου (world athletics) ανακοίνωσε τη δεύτερη έκδοση του επιτυχημένου πρωτοποριακού αγώνα επί κοντώ με τρεις από τις καλύτερες γυναίκες άλτριες, ανάμεσα στις οποίες και η κατερίνα στεφανίδη.. Σε μια γκρίζα περίοδο αγωνίζομαι στο άλμα επί κοντώ επειδή είναι κάτι που μου αρέσει, διασκεδάζω κάνοντάς το και το αγαπώ όμως, από μικρή ηλικία κάποια στοιχεία καταδείκνυαν ότι ήμουν καλή στο άλμα επί κοντώ. Με άλμα στα 4,85, στο επί κοντώ, μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας. Η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών με 4.85 μ. Δεύτερη η κατερίνα στεφανίδη στο continental cup. Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να.

Κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου πήραν την πρώτη και την δεύτερη θέση αντίστοιχα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο βερολίνου και μετά την απονομή, μίλησαν στην κάμερα της ερτ κάνοντας πλάκα για τη σχέση τους! Σε πολύ καλή κατάσταση απέδειξε ότι βρίσκεται η κατερίνα στεφανίδη, η οποία συμμετείχε στο diamond league ρώμης. Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών των ολυμπιακών αγώνων του ρίο με 4.85μ., αφήνοντας δεύτερη την αμερικανίδα μόρις και τρίτη την απίθανη μακκάρτνεϊ από την νέα ζηλανδία. Ηταν το 6ο μετάλλιο της ελλάδος στους 31ους. Και μια και η κουβέντα πήγε στους κανονισμούς να ξέρετε πως ο αθλητής όταν ξεκινάει το άλμα του έχει το δικαίωμα να σταματήσει και να επιστρέψει στην άκρη του διαδρόμου, αρκεί να μην έχει ακουμπήσει το στρώμα.

Alma Epi Kontw Arxeia Ertflix
Alma Epi Kontw Arxeia Ertflix from www.ertflix.gr
H κατερίνα στεφανίδη γεννήθηκε στις 4 φεβρουαρίου του 1990 στην αθήνα. Σε έναν συγκλονιστικό τελικό στο άλμα επί κοντώ η κατερίνα στεφανίδη κερδίζει το πρώτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα. Τη 2η θέση κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη και την 3η η νικόλ κυριακοπούλου στο άλμα… το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του… Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην κατερίνα στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ γυναικών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Δεύτερη η κατερίνα στεφανίδη στο continental cup. Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να. Δεύτερη η στεφανίδη και τρίτη η κυριακοπούλου στο μπέρμινχαμ. Στη συνάντηση μετείχαν οι αθλητές:

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών των ολυμπιακών αγώνων του ρίο με 4.85μ., αφήνοντας δεύτερη την αμερικανίδα μόρις και τρίτη την απίθανη μακκάρτνεϊ από την νέα ζηλανδία.

Το πρώτο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις τριπλούν. «το σημαντικό είναι ότι βρήκα το ρυθμό μου». Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να. 4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. Η κατερίνα στεφανίδη αποτελεί το αθλητικό πρότυπο της εποχής. Είναι ένας χώρος που κερδίζει την κατερίνα στεφανίδη. Για τέταρτη φορά η κατερίνα στεφανίδη πήρε το διαμάντι στο diamond league. Είναι το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο επί κοντώ στην ιστορία της. Με άλμα στα 4,85, στο επί κοντώ, μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας. Και αυτό επιβεβαιώθηκε χθες το βράδυ (6/9) όταν κατάφερε να γράψει ιστορία στο diamond league. Σε μια γκρίζα περίοδο αγωνίζομαι στο άλμα επί κοντώ επειδή είναι κάτι που μου αρέσει, διασκεδάζω κάνοντάς το και το αγαπώ όμως, από μικρή ηλικία κάποια στοιχεία καταδείκνυαν ότι ήμουν καλή στο άλμα επί κοντώ. Στη συνάντηση μετείχαν οι αθλητές:

Δεύτερη η κατερίνα στεφανίδη στο continental cup. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου με άλμα στα 4.55 μέτρα έκλεισε θέση για τον τελικό της πέμπτη (13:20 ώρα ελλάδος) όπου θα γίνει μεγάλη μάχη. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει. 4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. H κατερίνα στεφανίδη γεννήθηκε στις 4 φεβρουαρίου του 1990 στην αθήνα.

Basilissa Twn Ai8erwn H Stefanidh H Ka8hmerinh
Basilissa Twn Ai8erwn H Stefanidh H Ka8hmerinh from www.kathimerini.gr
Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου (world athletics) ανακοίνωσε τη δεύτερη έκδοση του επιτυχημένου πρωτοποριακού αγώνα επί κοντώ με τρεις από τις καλύτερες γυναίκες άλτριες, ανάμεσα στις οποίες και η κατερίνα στεφανίδη. Αναμφισβήτητα μιλάμε για τον κορυφαίο αγώνα της δεκαετίας στο επί κοντώ γυναικών. Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ. Είναι το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο επί κοντώ στην ιστορία της. Η απονομή χρυσού μεταλλίου στην κατερίνα στεφανίδη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου 2016 στο άμστερνταμ *. Το κοντάρι, ο πήχης, η μαγνησία, η λαβή. «το σημαντικό είναι ότι βρήκα το ρυθμό μου». H κατερίνα στεφανίδη γεννήθηκε στις 4 φεβρουαρίου του 1990 στην αθήνα.

«το σημαντικό είναι ότι βρήκα το ρυθμό μου».

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό στο άλμα επί κοντώ η κατερίνα στεφανίδη κερδίζει το πρώτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα. Μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό αγώνα, που διεκόπη για αρκετή ώρα λόγω βροχής, τόσο η κυριακοπούλου όσο και η στεφανίδη ξεπέρασαν τα 4,55μ. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με το πρώτο άλμα τα 4.65, όπως και με τη πρώτη προσπάθεια πέρασε και τα 4.75. Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο, κατερίνα στεφανίδη, κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο για την ελλάδα στη διοργάνωση στο άλμα επί κοντώ. Στίβος · άλμα επί κοντώ γυναικών. Η κατερίνα στεφανίδη αποτελεί το αθλητικό πρότυπο της εποχής. 4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. H κατερίνα στεφανίδη γεννήθηκε στις 4 φεβρουαρίου του 1990 στην αθήνα. Η χρυσή ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, έκανε εξαιρετικά άλματα στις βρυξέλλες και πέρασε τα 4. Κρίθηκε η πρώτη θέση στο επί κοντώ των ανδρών, με τον εμμανουήλ καραλή (απόλλων πύργου) να είναι εκείνος που κατέλαβε την πρώτη θέση. Στους αιθέρες του ρίο ντε τζανέιρο, η κατερίνα στεφανίδη έδωσε «ραντεβού» με την πιο λαμπρή διάκριση της, μέχρι τώρα, καριέρας της: «το σημαντικό είναι ότι βρήκα το ρυθμό μου». Δεύτερη η στεφανίδη και τρίτη η κυριακοπούλου στο μπέρμινχαμ.

Ο προκριματικός του επί κοντώ διακόπηκε σε. Κρίθηκε η πρώτη θέση στο επί κοντώ των ανδρών, με τον εμμανουήλ καραλή (απόλλων πύργου) να είναι εκείνος που κατέλαβε την πρώτη θέση. «το σημαντικό είναι ότι βρήκα το ρυθμό μου». Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο στο άλμα επί κοντώ, κατέκτησε την πρώτη θέση με 4.85μ, επίδοση που είναι η κορυφαία φέτος στον κόσμο. Η κατερίνα στεφανίδη αποτελεί το αθλητικό πρότυπο της εποχής.

H Katerina Stefanidh Pagkosmia Prwta8lhtria Sto Alma Epi Kontw Me 4 91m Ert Open
H Katerina Stefanidh Pagkosmia Prwta8lhtria Sto Alma Epi Kontw Me 4 91m Ert Open from www.ertopen.com
Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών των ολυμπιακών αγώνων του ρίο με 4.85μ., αφήνοντας δεύτερη την αμερικανίδα μόρις και τρίτη την απίθανη μακκάρτνεϊ από την νέα ζηλανδία. Ο πολιτικός κόσμος για τον ελληνικό θρίαμβο στο άλμα επί κοντώ. Η κατερίνα στεφανίδη, γεννημένη τον φεβρουάριο του 1990 είναι χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν λίγο και δυσκολεύουν τα πράγματα και όσο πιο πολύ «καθόμαστε», τόσο πιο πολύ θα μας πάρει να επιστρέψουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων για εμάς (…) Δεύτερη η στεφανίδη και τρίτη η κυριακοπούλου στο μπέρμινχαμ. Νικόλ κυριακοπούλου και κατερίνα στεφανίδη πήραν το εισιτήριο μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό, που διακόπηκε για αρκετά λεπτά λόγω της ξαφνικής καταιγίδας στο ολυμπιακό στάδιο της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Οι δύο ελληνίδες πρωταθλήτριες πέρασαν τα 4.55μ. Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης.

Νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν λίγο και δυσκολεύουν τα πράγματα και όσο πιο πολύ «καθόμαστε», τόσο πιο πολύ θα μας πάρει να επιστρέψουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων για εμάς (…)

Τη σάντι μόρις θα τη συναντήσεις τούτες τις ημέρες στην ντόχα να διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο της κατερίνας στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ. H κατερίνα στεφανίδη γεννήθηκε στις 4 φεβρουαρίου του 1990 στην αθήνα. Στίβος · άλμα επί κοντώ γυναικών. Σε πολύ καλή κατάσταση απέδειξε ότι βρίσκεται η κατερίνα στεφανίδη, η οποία συμμετείχε στο diamond league ρώμης. Και αυτό επιβεβαιώθηκε χθες το βράδυ (6/9) όταν κατάφερε να γράψει ιστορία στο diamond league. Κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου πήραν την πρώτη και την δεύτερη θέση αντίστοιχα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο βερολίνου και μετά την απονομή, μίλησαν στην κάμερα της ερτ κάνοντας πλάκα για τη σχέση τους! Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης. Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ. Χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Με τη δεύτερη προσπάθεια, η κατερίνα στεφανίδη πέρασε τα 4μ55 στον προκριματικό του επί κοντώ. Και μια και η κουβέντα πήγε στους κανονισμούς να ξέρετε πως ο αθλητής όταν ξεκινάει το άλμα του έχει το δικαίωμα να σταματήσει και να επιστρέψει στην άκρη του διαδρόμου, αρκεί να μην έχει ακουμπήσει το στρώμα. Δεύτερη η στεφανίδη και τρίτη η κυριακοπούλου στο μπέρμινχαμ. Μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό αγώνα, που διεκόπη για αρκετή ώρα λόγω βροχής, τόσο η κυριακοπούλου όσο και η στεφανίδη ξεπέρασαν τα 4,55μ.

Αργυρό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη. Στη συνάντηση μετείχαν οι αθλητές: